Alta gastronomia saludable

Des de 1952

La història d’ERRE de Vic es remunta a l’1952. Més de mig segle preservant i perfeccionant una manera de fer autèntica i familiar, i un mètode d’elaboració propi i molt personal. Això és el que fa de cada producte ERRE de Vic, una cosa tan única.

Un lloc únic

Entre boscos i muntanyes, a les portes del Parc Natural Reserva de la Biosfera del Montseny hi ha la nostra planta: una instal·lació innovadora i que permet dels més exigents sistemes de seguretat alimentària, dissenyada i construïda sota estrictes criteris de sostenibilitat, baixes emissions i eficiència energètica.

AUTENTICITAT

Busquem la màxima
puresa en cada tall.

TRADICIÓ

Preservem una tradició
familiar de més de mig segle.

ALTA GASTRONOMIA

A cada peça, busquem
la màgia per als sentits.

SALUT

Creem, abans de res, aliments per a les persones.

ERRE de Vic és una cultura pròpia basada en la qualitat, en l'autenticitat i en el respecte pel producte

Descobreix tota la varietat de ERRE de Vic

Usem cookies per a brindar-li la millor experiència en línia. En acceptar que accepta l'ús de cookies d'acord amb la nostra política de cookies.